Previous Next

Röplabda, lányok, győzelem

Harmadik alkalommal rendezte meg a Deutsche Schule Budapest középiskolai lánycsapatok részére tavaszi röplabda tornáját, ahová iskolánk is meghívást kapott.

Az idei tornán 7 csapat szerepelt: a házigazdákon kívül a British School, az Eötvös József Gimnázium, az Árpádházi Szent Erzsébet Gimnázium Esztergomból, a Szilágyi Erzsébet Gimnázium, a Deutsche Schule zu Porto Portugáliából, valamint az ELTE Radnóti.

Mindenki játszott mindenkivel. Ez összesen 21 meccset jelentett,  így rövidített meccseken, csak 18 pontig és egy győzelemig tartott egy-egy csata.

Nagyon szoros, színvonalas szettek után végül az Eötvös Gimnázium és csapatunk került az élre, 5-5 győzelemmel, de mivel az radnótis lányok 18:12-re győzték le a riválist, így az ELTE Radnóti csapata végzett az 1. helyen!

Mindenki nagyon lelkesen, legjobb tudását nyújtva játszott, a csapat is egyre egységesebb, így nagy öröm volt a végső győzelem!

Nagy gratuláció jár a lányoknak:

  1. Butka Fruzsina
  2. Dicházi Rita
  3. Hajós Alíz
  4. Kassai Mirtill
  5. Marossy Hanna
  6. Szabó Rozina
  7. Vári Dorottya

 

 

ELÉRHETŐSÉGEK

1146 Budapest Cházár András u. 10.

RADNÓTI HÁLÓZAT

Várunk minden Öregdiákot, Támogatót, Szülőt, Tanulót és Barátot, aki segíteni szeretne a Radnóti színvonalának fenntartásában, vagy csak érdekli, hogy milyen események zajlanak nálunk.

© 2024 ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium. Minden jog fenntartva.

Keresés