Sze08152018

Frissítve:2018-06-12 11:06:25

EN   DE

Back Ön itt van: Kezdőlap Az épületről Kedves öregdiák társunk, barátunk, támogatónk!

Az épületről

Kedves öregdiák társunk, barátunk, támogatónk!

Az iskola igazgatója, az alapítvány kuratóriuma és a Radnóti Hálózat az alábbi levéllel fordul szülőkhöz, öregdiákokhoz. Ha még nem került a kezedbe, kérjük, olvasd!

És hogy mit kérünk még? Hogy az adóbevallás elkészítésekor ne merüljön feledésbe az 1%. Ha az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola Alapítványa a kedvezményezett, ezt a számot kell megadni: 19637334-2-42  

Kedves Radnótihoz közelálló Barátunk!

Az iskola vezetése, az iskolai alapítvány kuratóriuma, a Radnóti Hálózat (RH+-) és Zoboki Gábor építész (radnótis öregdiák) 2016 őszén úgy döntöttek, hogy megkezdik a tervezési munkákat az iskolai alapítvány részleges finanszírozásával. A tervek elkészítésére az alapítvány bruttó 25 millió Ft-os szerződést kötött.

Amikor a tervezés elindítása mellett döntöttünk, az időnyerés mellett azt is szem előtt tartottuk, hogy az alapítvány által befektetett pénz a felújítás során megtérüljön. Ha a kormányzati keretből kevesebbet fordítunk a tervezésre, akkor a felszabaduló összeget a díszterem részleges műemléki rekonstrukciójára és egy épülettörténeti kiállítás létrehozására fordíthatjuk.

  

Hol tartunk most?

A felújítás koncepcióterve elkészült, ami alapján a projekt a kormányrendelet megjelenése után azonnal indítható, illetve egy esetleges pályázatra azonnal benyújtható.

A tervezési díj előteremtéséhez kiemelt támogatókat kerestünk, illetve öregdiákokhoz fordultunk. Két kiemelt támogatótól a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségétől és a Demján Sándor Alapítványtól 5-5 millió, a személyesen megkeresett támogatóktól pedig 3,825 millió forint érkezett eddig az alapítvány számlájára. Hiányzik tehát még 11,175 millió Ft.

A hiányzó összeg előteremtéséért fordulunk most a nyilvánossághoz. Kérjük, lehetőségeidhez mérten támogass minket.

Azoknak a támogatóknak a nevét, akik 100 000 Ft-ot, vagy többet ajánlanak fel a felújításra – egyetértésük esetén – a felújított épület földszinti aulájában tervezzük megörökíteni. Kérjük, hogy az adományozó személy / cég nevét és elérhetőségeit küldd el az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

A támogatást fogadja:

ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola Alapítvány

számlaszám: 10200940-21515853-00000000

Közlemény: a műemléki felújítás koncepciótervének elkészítése, a műemléki felújítás támogatása

Az átutalt támogatásról igény esetén közhasznúsági igazolást állítunk ki. Az igényt a cég nevének, címének, adószámának feltüntetésével az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen várjuk.

Köszönjük, ha lehetőségeidhez mérten segítesz.

Budapest, 2017. április 23.

Montvai Péter
Radnóti Hálózat (RH+-)
dr. Mezei Károly
a kuratórium elnöke
dr. Molnár Katalin
igazgató

Elérhetőségek

ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola
1146 Budapest
Cházár András u. 10.
Tel.: 343-1731, 343-6716, 343-7257 (tanári)
Fax.: 343-6934
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: http://www.radnoti.hu

Éves naptár

Eseménynaptár letöltése

Frissült az éves eseménynaptárunk
a 2017-2018-es tanévre.
 Innen letölthető!

Fontosabb linkek

Intézmények

E-napló

Fórumok

Közösség

 

Radnóti Hálózat

Várunk minden Öregdiákot, Támogatót, Szülőt, Tanulót és Barátot, aki segíteni szeretne a Radnóti színvonalának fenntartásában, vagy csak érdekli, hogy milyen események zajlanak nálunk.